



Delivering on the Promise of Telehealth to Improve Health Status in California Fact-Finding Listening Conferences

Thursday, October 22, 2020 8:30AM – Noon (Pacific Time) (Conference Will Be Recorded)

Purpose of Fact-Finding Listening Conferences

- > Understand the status of Telehealth in California.
- > Identify the gaps and barriers to optimizing Telehealth to improve health status for Californians.
- > Develop an Action Plan to advance Telehealth policy and funding in California.

AGENDA

Time	Panel and Speakers	Responders
8:30 – 8:45 (15-Minute Session)	 Open Listening Conference Welcome and Overview Barb Johnston Yellowlees, Chair, CETF Telehealth Committee Background Vision Goal and Purpose 	Leticia Alejandrez CETF Director of Telehealth and Human Services Sunne Wright McPeak CETF President and CEO
8:45 – 8:55 (10-Minute Session)	 A. Introductory Remarks from Co-Sponsors (1 Minute Each) Partners in Care Foundation (PICF) June Simmons, President and CEO CENIC (Corporation for Education Network Initiatives in California) – Louis Fox, President and CEO California Primary Care Association (CPCA) Andie Martinez Patterson, VP Government Affairs 	
8:55 – 9:05 (10-Minute Session)	 B. Telehealth – A Call to Action Richard Figueroa Governor's Office – Deputy Cabinet Secretary Assemblyman Joaquin Arambula, M.D. Assembly District 31 	Jim Kirkland General Counsel Trimble, Inc.

9:05 – 9:45 (40-Minute Session)	 C. Telehealth in California – An Overview California Telehealth Network, OCHIN Kim Klupenger, CTN President, Chief Experience Officer Center for Connected Health Policy and California Telehealth Policy Coalition Mei Kwong, Executive Director Questions and Answers 	June Simmons President and CEO Partners in Care Foundation Dorian Traube, Ph.D. Associate Professor Dworak-Peck School of Social Work, University of Southern California CETF Board of Directors
9:45 – 10:40 (55-Minute Session)	 D. Panel: Community Health Clinics and FQHCs Community Health Center Network (Alameda) Laura Miller, M.D., Chief Medical Officer Open Door Community Health Centers Tory Starr, CEO Sacramento Native American Health Center Britta Guerrero, CEO AltaMed Health Services Corporation Berenice Nunez Constant, VP of Government Affairs & Civic Engagement 	Kara Carter VP for Strategy California Health Care Foundation Andie Martinez Patterson VP Government Affairs California Primary Care Association
10:40 – 11:35 (55-Minute Session)	 E. Panel: Senior Care Facilities California Association of Health Facilities DeAnn Walters, Director of Clinical Affairs & Quality Improvement California Assisted Living Association Paula Hertel, Board Member and Education Committee Co-Chair California Association of Long-Term Care Medicine Karl Steinberg, M.D., Past-President; Chief Medical Officer, Mariner Health Care Central Questions and Answers	Julie Bates Associate State Director AARP California Megan Burke Policy Analyst The SCAN Foundation
11:35 – 11:50 (15-Minute Session)	 F. Call to Action Assemblymember Cecilia Aguiar-Curry Assembly District 4 	Louis Fox President and CEO CENIC
11:50 – 12:00 Adjourn	Summary Remarks – Sunne Wright McPeak Next Steps Next Session 	Wednesday, December 2 8:30AM-Noon

Т

Г

Т